Menü Bezárás

Megunhatatlan,
Személyre Szabott Étrend!

Nem igaz, hogy a vágyott alakot csak monoton csirke-rizs diétával és finomságok megvonásával érheted el… Célom, hogy megmutassam, hogyan tudsz ínycsiklandó és izgalmas ételekkel akár 3 X gyorsabban, mégis tartósan fogyni!

A csapból is az folyik, hogy táplálkozzunk egészségesen. Ez teljesen rendben van… na de attól, hogy egészségesen táplálkozunk, vajon elérjük a kívánt álomalakot? A helyzet az, hogy ami egészségesnek mondható, az nem biztos, hogy diétás, illetve az ételek mennyiségét sokszor nem is tudjuk meghatározni, ráadásul egy unalmas, monoton étrendet lehetetlen sokáig tartani.

Nem az a célom, hogy csak adok egy étrendet, amit követned kell. A programom lényege, hogy végig “fogom a kezed”, akár naponta is beszélünk, bármikor kérdezhetsz, és hetente átbeszéljük hogyan haladsz, mi okoz nehézséget. Ettől válik igazán értékessé a program.

Mivel egyszerre csak kevés emberrel tudok együtt dolgozni, a Személyre Szabott Étrendtervezés programomra korlátozott a létszám!

Bármi is legyen a célod, az edzés önmagában nem lesz elég. Megfelelően kell táplálkoznod ahhoz, hogy elérd az eredményt, amire vágysz.

Életmódot szeretnél váltani? Fogyni szeretnél? Izomtömeget szeretnél építeni? Szálkásítani szeretnél, vagy egyszerűen alakot formálni?

Ahhoz, hogy ezek bármelyike sikerüljön, bizony a bevitt tápanyagokra is figyelned kell.

Tudom, hogy a diétás ételek általában nincsenek túl jóban a pénztárcával…

Én azonban arra törekszem, hogy az új étrended ne döntsön pénzügyi válságba.

Az étrendjeim nem tartalmaznak drága, illetve speciális hozzávalókat, ennek ellenére mégis változatosak. Könnyen elkészíthető reggeli, ebéd, vacsora ötletekkel látlak el.

Miért dönts a személyre szabott étrend programom mellett?


Hosszútávon fenntartható étrend!

Megtanítalak arra, hogyan tudod hosszú távon fenntartani az étrendedet, hogy a program végeztével saját magadnak is meg tudd tervezni a következőt.
Így a későbbiekben már nem lesz szükséged újabb személyi edzői segítségre.


100%-ban személyre szabott!

Személyre szabott, komplex életmód- és táplálkozási tudásanyagot adok a kezedbe. Nem egy netről letöltött, XY számára készített anyagot kapsz.

Kimondottan Neked, a te célodnak és igényeidnek megfelelő étrenddel és tudásanyaggal vértezlek fel.


4 hét aktív együttműködés

4 héten keresztül folyamatosan tartjuk majd a kapcsolatot, bármikor kérdezhetsz tőlem, és mindig megbeszéljük, hogy mi okoz nehézséget.

Tippekkel és tanácsokkal látlak el, hogy a sikerünknek semmi se szabhasson gátat.


MOZAIK étel variácók!

Ízlésednek megfelelő, változatos, könnyen elkészíthető, sokféle mozaik reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna és vacsora variációt írok neked össze.

Ezt azt jelenti, hogy egy adott étkezéshez nem csak egyetlen ételt ajánlok – te választhatod ki azt, amelyikhez éppen kedved van, és akár Te is összeállíthatsz magadnak napokat.


Részletes állapotfelmérés!Egy igazán részletes kérdőív (akár közös) kitöltése és kiértékelése után pontosan felmérem a jelenlegi állapotodat.

Így a lehető leghatékonyabb étrendet tudom neked nyújtani.


Egyedi paramétereken alapuló kalória és makro tápanyagszámítás!

Pontosan kiszámítom, hogy a célod eléréséhez naponta hány kalóriát kell bevinned, és ezt makro tápanyagokra is lebontom, így sokkal átláthatóbb lesz a terv. A te feladatod csak annyi, hogy válassz az ajánlott ételek közül.


Táplálékkiegészítő és vitamin javaslat!

A vitaminok elengedhetetlen elemei egy komplex étrendnek, ezért az állapotfelmérésed után erre is teszek neked javaslatokat. A táplálékkiegészítők pedig nagymértékben tudnak hozzájárulni a kívánt cél eléréséhez, így ebben is segítek neked.


Élelmiszerlista!


Ahhoz, hogy mindig tudd, hogy diéta során mik az ajánlott és nem ajánlott élelmiszerek, adok neked egy folyamatosan bővülő listát, ami a legjobb tudásomnak megfelelően tartalmazza azokat az ételeket, amiket fogyaszthatsz.

Tudok neked segíteni, ha:

– fogyni szeretnél
– életmódot szeretnél váltani
– izomtömeget szeretnél építeni
– szálkásítani szeretnél
– alakformálás a célod
NEM jelent problémát, ha:

  – vegetáriánus vagy
– laktóz-/gluténérzékeny vagy
– inzulinrezisztenciád van
– autoimmun betegséged van (pl.: Crohn)
-4 hét aktív együttműködés

 -Heti megbeszélés

-Folyamatos kérdezési lehetőség és konzultáció

-35 oldalas “6+1 Leggyakoribb Diéta Hiba” PDF (értéke: 20.000 Ft)


-Online állapotfelmérés, részletes kérdőív kitöltése és kiértékelése

-Pontos, egyénileg szükséges kalória és makró tápanyagok kiszámolása

-Táplálkozás beállítása (súlytartáshoz, súlycsökkentéshez, hízáshoz)

-Személyre szabott étrend elkészítése
(figyelembe véve panaszt okozó vagy nem kedvelt ételeket)

-Könnyen elkészíthető ételek (széles recept választék)

-Mozaikos rendszer (Te is tudsz magadnak napokat összeállítani akár)

-Táplálékkiegészítő és vitamin javaslatok-Élelmiszerlista

 Nyugi, nem csak zöldség és gyümölcsből áll! 😊

Akik már engem választottak

Ha egy szóval kellene leírni, hogy milyen a Zsófi által összeállított étrend, akkor az lenne a megfelelő szó, hogy változatos. Már a 10. hetet csinálom és még most sem untam meg az ételeket. Nagyon nagy előnye, hogy lehetőségem van arra, hogy én válasszam ki mit szeretnék enni. Nekem fontos volt, hogy ehessek édes dolgokat és ezek is megvalósulhatnak Zsófi segítségével. Igazi változást hozott az életembe, sok-sok eredménytelen próbálkozás után.
Bodrogi Klaudia
Röviden és tömören SZUPER étrend. Mindegyik fogás nagyon izletes. Örömömre szolgált hogy többféle választásom van minden egyes napszakra es a legjobb hogy max 30-40 percet vesz igenybe ami nekem gyerek mellett nem egy másodlagos szempont 😁 Sokat javitottam az életmódomin kezdve hogy az eddigi fél liter folyadék fogyasztásomat feltornásztam 2liter fölé és a testem már ettől sokkal jobban érezte magat, sokkal energikusabb vagyok. Emellett a párom is szívesen fogyassza az elkeszített fogasokat ☺️ Csak ajánlani tudom 🥰👍💪
Knopf-Lapis Netty
Egy kedves ismerősöm kapcsán szereztem tudomást arról,hogy Zsófi étrendet is ír!Felkerestem, találkoztunk és egy hosszabb beszélgetést követően 1-2 héten belül kaptam egy jól,precízen kidolgozott étrendet,jó kis edzéstervvel karöltve!💪🏽😊Teljesen elégedett vagyok vele,változatos,jó,nem kell koplalni és mindemellett az ételek egyszerűen elkészíthetőek! Ami még pozítiv számomra, ha bármi kérdésem van felé, gyors választ kapok! Keressétek bátran!!🤞👌💪🏽😉
M-Sipos Ágnes
Amikor megkaptam az étrendemet, semmit nem akartam egyik pillanatról a másikra radikálisan megváltoztatni, de annyira könnyen alkalmazható volt, hogy szinte észre se vettem, hogy teljes egészében a leírtak alapján étkezem. Számomra azóta új világ kezdődött, ha korábban találkoztam volna Zsófival, jó pár kellemetlen évtől kíméltem volna meg magam! A legjobb mégis az, hogy mára úgy megtanultam az alapszabályokat és azok úgy beépültek a mindennapokban, hogy akár szállodában vagy vendégségben is könnyedén megtalálom a számomra ideális ételt. A kezdet óta 10 kg-ot fogytam és jobban érzem magam, mint valaha! 🙂
O. Niki

Hogyan zajlik az együttműködés?

1. Rendelés leadása és kapcsolatfelvétel

Miután leadtad a jelentkezésed hamarosan felveszem veled a kapcsolatot. Email-ben küldöm az állapotfelmérő kérdőívet.

 2. Állapotfelmérés

Az általam készített kérdőív alapján, illetve a 3 napos étkezési naplód alapján részletesen kiértékelem a táplálkozási szokásaid, jelenlegi életmódod, céljaid, étkezési szokásaid, folyadékfogyasztásod, betegségeid, mozgási gyakoriságod stb.

3. Étrendkészítés

5-10 napon belül elkészítem számodra a személyre szabott komplex életmód és táplálkozási tudásanyagot, amelyet szintén e-mailben küldök.

4. Együttműködés – konzultáció

4 hetes aktív együttműködés, ahol nyomon követem a fejlődésedet. Ennek az a lényege, hogy ilyenkor mond el, hogy érzed magad, milyen változást tapasztalsz, hogyan halad az alakformálásod és ha bármi kérdésed van, azonnal tudjak segíteni.

Kizáró okok, amikor nem tudom vállalni az étrended kiállítását:

– lelki eredetű evészavarod van
– hormonkezelés alatt állsz
– vesebetegség, epebetegség májbetegség, bármelyik szerv hiánya
– tartós emésztőrendszeri betegség
– keresztallergia, hisztamin érzékenység esetén
– szélsőséges/eltitkolt betegségek és nem említett egészségügyi problémák
– versenydiétára készülőknek
– A mintaétrend be nem tartása miatti esetleges későbbi egészségkárosodás vagy eredménytelen alakformálás végett nem vállalok felelősséget

Referenciák
Több mint 500 elégedett ügyfél! Nekik már sikerült! Te is készen állsz?

Elérhetőség:
Lépj velünk kapcsolatba

Email:
[email protected]

Ezt az aloldalt a KRwebdesign készítette!