Menü Bezárás

Mogyorós brownie

Hozzávalók:

  • 90 g étcsokoládé
  • 1 evőkanál kókuszzsír
  • 2 tojás
  • 100 g zabliszt
  • 12 g natúr kakaópor
  • sütőpor, csipet só
  • édesítő ízlés szerint (kb. 3 kiskanálnyi méz)
  • 50 g összetört natúr mogyoró
  • 1 dl kókusztej
  1. Forró víz felett olvaszd fel a csokoládét és a kókuszzsírt.
  2. Egyesével keverd hozzá a tojásokat, majd a száraz alapanyagokat – zabliszt, natúr kakaópor, sütőpor, só, natúr mogyoró, édesítő – majd add hozzá a kókusztejet.
  3.  Az egész masszát öntsd bele egy sütőpapírral bélelt 20×30-as tepsibe.
    200° süsd 15 percig, majd 190° 10 percig.

Tipp: még melegen megkenhetjük lekvárral persze cukormentessel 🙂

 

További receptek