
Hozzávalók:
Tésztához:
- 45 dkg zabpehelyliszt
- 1/3 sárga papíros élesztő
- 2,5 dl víz
- 2 teáskanál só
- 1 csapott ek szárított oregánó
- 1 ek olaj
- 1 teáskanál barna cukor
Tetejére:
- 6 evőkanál light ketcup
- pizza fűszer
- friss rozmaring
- 1 fej lilahagyma
- 400 gr tonhal
- 10 szem olivabogyó
- 3 szem paradicsom
- 10 dkg sajt
- Langyos vízbe belemorzsoljuk az élesztőt és a barna cukrot, amit majd 10 percig pihentetünk.
- Egy tálban összekeverjük a hozzávalókat, majd az élesztő el összegyűjtve pihentetjük 30 percre.
- A tésztát kinyújtjuk és rátesszük a feltétet.
- Előmelegített sütőben, 200 fokon 25 percig sütjük.