Menyasszonyképző…
avagy hamarosan itt a Nagy Nap!

Biztos vagyok benne, hogy Téged is érdekel, hogyan lehet elsajátítani az egészséges életmódot. A módszer megvan, már csak alkalmazni kell!

Az egészséges életmódra tekints úgy, mint egy feladatlistára, aminek a célja, hogy a nap végére minél több feladatot ki tudj pipálni. A Menyasszonyképző c. könyvemben pontosan elmagyaráznom, hogy milyen feladatokról is van szó.

Csatlakozz zárt Facebook közösségünkhöz!

Miért működik a program?

Egy olyan működő rendszert adok a kezedbe, ami bizonyítottan bevált és szuper hatásos. Sok menyasszony keres fel, szinte az utolsó pillanatban, mert nem érzi jól magát a bőrében, nem fog beleférni a menyasszonyi ruhájába, illetve testi-lelkileg nem érzi magát felkészülve a Nagy Napra.

Garantálom, hogy ha ezt a programot végig csinálod, sokkal energikusabb, fittebb, magabiztosabb leszel és a tükörbe nézve az az ember fog visszatekinteni Rád, akit Te látni szeretnél. Ehhez arra van szükséged, hogy ezt a könyvet TÉNYLEG elolvasd, és megértsd majd teljesítsd az abban leírtakat: étkezés, edzés, lelki megújulás fontossága.

Lapozz bele a Menyasszonyképzőbe!

28 nap-os egészséges étrenddel, finomabbnál finomabb ételekkel is ellátom a Menyasszonyokat a könyvben, napi 5 étkezésre bontva. (Az étrend TEJ és CUKORMENTES.)

Az elmúlt évek tapasztalatait összegyúrva egy szuper 4 hetes edzéstervet is készítettem, amelyet otthoni körülmények között is el lehet végezni, pontos gyakorlat leírással, légzés technikával, könnyítéssel és nehezítéssel karöltve, illetve saját képekkel illusztrálva.

A könyvben találkozhattok egy igazi Esküvői Útmutatóval is, amely segít átláthatóvá tenni a Nagy Napot.

124 oldalba összegyúrva minden tudásomat, szeretettel ajánlom a könyvem, amelyhez most eBook formában hozzájuthatsz!

Kattints ide a teljes képernyőhöz

Visszajelzések a Vendégeimtől, akikre nagyon büszke vagyok.
Elérhető

Könyv formában

Kézzel fogható

4.990 Ft

eBook formában

Letöltheted bármilyen eszközre

3.990 Ft