Menü Bezárás

Rólam

Az én történetem

Fontosnak tartom az egészséges életmód megvalósítását a mindennapokban, amelyet személyesen is képviselek az edzéseim, a tudatos táplálkozásom és a testi-lelki egészség megőrzése során.

Az elmúlt években, olyan iskolákban/egyetemen tanultam, ahol magabiztos és alapos tudást szerezhettem.

A mindennapjaim része, hogy edzést tartok és segítek a vendégeimnek az egészséges életmód kialakításában. Számomra fontos, hogy hosszú távon tudjak segíteni a hozzám fordulóknak. Munkám során szeretem a kihívásokat, legyen szó fogyásról, izomtömeg növelésről, állóképesség fejlesztésről vagy éppen tartásjavításról. Mindig találok valami újat a munkámban, hiszen személyre szabottan dolgozhatok.

Honnan indultam?

„Neked könnyű, mert jó a genetikád!” mondják ezt sokan a mai napig. Akkoriban rengeteg kardió jellegű mozgást végeztem, amely a vékonyságomat eredményezte. Nem szerettem túl vékony lenni, erőtlennek és gyengének éreztem magam.

Elhagytam a kardiós edzéseket többségében és elkezdtem konditerembe járni. Életem első kondis edzése egy olyan teremben volt, ahol senkit nem ismertem, így bátran figyeltem a többieket, hogyan is csinálják. Idővel jöttek a tapasztalatok, a helyes kivitelezések, az anatómiai háttér, az edzés módszertana és végül az EREDMÉNYEK. Jelenleg az intervall jellegű és a konditermi edzéseket preferálom. A mai napig látom, miben kell fejlődnöm edzésről edzésre, de ez így is van rendjén. Mindenki kezdi valahol, amelyet nem szabad szégyellni, csak csinálni kell így vagy úgy az ember belerázódik.

Ha nekem mint átlagembernek sikerült,  akkor másnak is fog! Ezt a lendületet, úgy érzem nagyon sok embernek át tudom adni!

Miért pont ezt az utat választottam?

A válasz egyszerű: ezt szeretem csinálni, ez éltet. Már kiskorom óta szívügyem a sport és ennek minden egyes része, ami csak ide kapcsolható. Iskola után a szabadidőmben, mindig azt kerestem hová mehetek épp sportolni. Valahogy sosem kötöttek le az egy helyben ülős szabad foglalkozások. Az elmúlt évek alatt rájöttem, hogy mennyire is szeretek sportolni. Amikor munkát kezdtem keresni, egy dologban voltam biztos: a sporthoz legyen köze. Szenvedélyem lett a munkám és büszkén dolgozom személyi/csoportos edzőként, ahol segítek a mozogni vágyóknak elérni kitűzött céljaikat.

Képesítéseim:

  • Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kar – Sportmenedzser mesterdiploma
  • Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kar – Rekreációfejlesztés és egészségszervezés alapdiploma
  • IWI Nemzetközi Fitnesziskola – Csoportos Fitness Instruktor
  • IWI Nemzetközi Fitnesziskola – Személyi edző
  • IWI Nemzetközi Fitnesziskola – D-bands tréner
  • Weider Professional – Életmód és táplálkozótanácsadó
  • Balance Akadémia – SMR a sport- és mozgásszervi rehabilitáció
  • SPARTAN FOOD
  • MyMove – Szétnyílt hasizom regeneráló tréning