Extra csomag

4 hetes mentorálással egybekötött, személyre szabott étrendet alakítok ki számodra, egyéni igényeidnek megfelelő pontos kalória és makrótápanyag számítással. Figyelembe veszem az életviteled, fizikai aktivitásod, kedvenc illetve nem kedvelt ételeid, és egy komplex átfogó egészséges életmódot alakítok ki számodra. Ha szeretnéd tudni, hogy mitől fog tudni jól működni a szervezeted hosszútávon, akkor az Extra csomagot ajánlom Neked!

36.900 Ft

Loading...
Loading...

Leírás

4 hetes mentorálással egybekötött, személyre szabott étrendet alakítok ki számodra, egyéni igényeidnek megfelelő pontos kalória és makrótápanyag számítással. Figyelembe veszem az életviteled, fizikai aktivitásod, kedvenc illetve nem kedvelt ételeid, és egy komplex átfogó egészséges életmódot alakítok ki számodra. Ha szeretnéd tudni, hogy mitől fog tudni jól működni a szervezeted hosszútávon, akkor az Extra csomagot ajánlom Neked!

Mit tartalmaz az Extra csomag?

 • Személyre szabott étrend elkészítése (figyelembe véve panaszt okozó vagy nem kedvelt ételeket)
 • Online állapotfelmérés, részletes kérdőív kitöltése és kiértékelése
 • Pontos kalória-, és makrotápanyag számítás • Kérdezési lehetőség és konzultáció email-ben, telefonon
 • Kérdezési lehetőség és konzultáció email-ben, telefonon
 • Tanácsok az Egészséges életmód kialakításához
 • Folyadékfogyasztási javaslat
 • Táplálékkiegészítő és vitamin javaslat
 • „Ezt szabad, ezt nem szabad” tippek
 • Táplálkozás beállítása (súlytartáshoz, súlycsökkentéshez, testtömeg növeléshez)
 • 4 hét aktív együttműködés
 • Könnyen elkészíthető ételek mozaikos rendszerben, széles recept választékkal

Ne feledd, a változás Veled kezdődik!

Extra csomag termékről 24 értékelés

 1. Ferencziné Ági

  Zsófi munkáját a precízen kidolgozott étrend és a maximális segítőkészség jellemzi. KIVÁLÓ!!!

 2. Vadasz Anita

  Csak egy szó!!!! Fantasztikus.
  Változatos és egyáltalán nem unalmas.
  Az eddigi leg jobb döntés volt az életemben 🙂
  IMÁDOM és hálás vagyok Zsófinak mindenért

 3. Soponyai Dóri

  A Zsófi étrendje számomra kifogásolhatatlan,nem unalmas és változastos és ezmellett nincs éhezés. Egyszerűen imádom. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

 4. Sulyok Dóri

  Még csak pár napja étkezem a Zsófi által személyemre szabottan elkészített étrend szerint, de már most szemmel látható a változás 🙂 Mellette persze csinálom az online tréningjeit is! Mindenkinek szívből ajánlom, aki változtatni szeretne az életmódján! Nagy szaktudása mellett, egy nagyon kedves és segítőkész személyt ismertem meg benne! Örülök, hogy rátaláltam 🙂

 5. Bajnai Adrienn

  Azt szeretem legjobban Zsófi étrendjében, hogy a receptek gyorsan elkészíthetőek, változatosak és finomak. Egy hosszú munkanap után is teljesíthető. Az eredmény is fantasztikus. Köszönöm szépen!

 6. Ignácz Bernadett

  Nagyon örülök, hogy belevágtam Zsófi segítségével az életmódváltásba, nagyon jó anyagot állított össze nekem, amit változatosan tudok használni, nem válik unalmassá. Bármikor kérdeztem, mindig nagyon kedvesen, érthetően válaszolt. Csak ajánlani tudom! 🙂

 7. O. Niki

  Amikor megkaptam az étrendemet, semmit nem akartam egyik pillanatról a másikra radikálisan megváltoztatni, de annyira könnyen alkalmazható volt, hogy szinte észre se vettem, hogy teljes egészében a leírtak alapján étkezem. Számomra azóta új világ kezdődött, ha korábban találkoztam volna Zsófival, jó pár kellemetlen évtől kíméltem volna meg magam! A legjobb mégis az, hogy mára úgy megtanultam az alapszabályokat és azok úgy beépültek a mindennapokban, hogy akár szállodában vagy vendégségben is könnyedén megtalálom a számomra ideális ételt. A kezdet óta 10 kg-ot fogytam és jobban érzem magam, mint valaha! 🙂

 8. Szabados Péter

  Nagyon könnyű volt átállni az új étrendre. Amellett, hogy nagyon változatos és egészséges, nem éhezek miatta. Ajánlom mindenkinek!

 9. M-Sipos Ágnes

  Egy kedves ismerősöm kapcsán szereztem tudomást arról,hogy Zsófi étrendet is ír!Felkerestem, találkoztunk és egy hosszabb beszélgetést követően 1-2 héten belül kaptam egy jól,precízen kidolgozott étrendet,jó kis edzéstervvel karöltve!
  Teljesen elégedett vagyok vele,változatos,jó,nem kell koplalni és mindemellett az ételek egyszerűen elkészíthetőek! Ami még pozítiv számomra, ha bármi kérdésem van felé, gyors választ kapok! Keressétek bátran!

 10. Knopf-Lapis Netty

  Röviden és tömören SZUPER étrend. Mindegyik fogás nagyon izletes. Örömömre szolgált hogy többféle választásom van minden egyes napszakra es a legjobb hogy max 30-40 percet vesz igenybe ami nekem gyerek mellett nem egy másodlagos szempont
  Sokat javitottam az életmódomin kezdve hogy az eddigi fél liter folyadék fogyasztásomat feltornásztam 2liter fölé és a testem már ettől sokkal jobban érezte magat, sokkal energikusabb vagyok. Emellett a párom is szívesen fogyassza az elkeszített fogasokat
  Csak ajánlani tudom

 11. Bodrogi Klaudia

  Ha egy szóval kellene leírni, hogy milyen a Zsófi által összeállított étrend, akkor az lenne a megfelelő szó, hogy változatos. Már a 10. hetet csinálom és még most sem untam meg az ételeket. Nagyon nagy előnye, hogy lehetőségem van arra, hogy én válasszam ki mit szeretnék enni. Nekem fontos volt, hogy ehessek édes dolgokat és ezek is megvalósulhatnak Zsófi segítségével. Igazi változást hozott az életembe, sok-sok eredménytelen próbálkozás után.

 12. Hussy Péter

  Nagyon jó az étrend.

 13. Évi

  Az étrend megváltoztatta a mindennapjaimat, nagyon hálás vagyok érte! Újjá születtem az étrendről!!

 14. Kitti

  Köszönöm, hogy folyamatosan motiválsz! Az általad írt étrend és edzéseid beépültek a mindennapjaimba, már nem is tudnám enélkül elképzelni az életem. 48 évesen kezdtem bele az életmódváltásba, az edzéseidbe… Azt gondoltam, nekem az élet már nem tud újat mutatni… De jöttél Te, és megtetted. Köszönöm, hogy segíted az utamat!

 15. Koleszár Máté

  Nyár folyamán vettem fel a kapcsolatot Zsófival, azzal a kéréssel hogy segítsen az átalakulásban és életmódváltásban. Tartottam tőle, hogy nehéz lesz az átállás, de Zsófi megnyugtatott. Az étrendet elkezdve aztán kiderült, hogy valóban nem lesz nehéz tartani, változatos, személyre szabott és még az édességekről sem kell lemondani.. Az elkészítés is könnyen megy és egyáltalán nincs éhség érzet. A kiszámolt mennyiség alapján étkezve és az edzést betartva már néhány hét után elindult az átalakulás. Így közel 3 hónap után pedig szemmel látható az eredmény. Csak ajánlani tudom Zsófit, ha szeretnél életmódot váltani.

 16. Gréta

  Zsófi által összeállított étrend, minden várakozásomat felülmúlta. Változatos és könnyen elkészíthető, de ami a legfontosabb finom ételeket tartalmaz az étrend, ami 100%-ban rám van szabva, egyszerűen imádom!
  Zsófi pedig rendkívül segítőkész és nagyon jó vele együtt dolgozni, mindenkinek csak ajánlani tudom, aki el szeretne indulni az életmódváltás útján!

 17. Dóra

  Az eddigi egyik legjobb döntésem volt, hogy Zsófival írattam étrendet. A kaják könnyen elkészíthetőek és finomak is, gyorsan rutinná vált a következő napi kaja előkészítése. A közérzetem már pár nap után sokkal jobb volt, mint előtte bármikor, pár hét után pedig már szemmel is észrevehető volt a változás. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

 18. Kinga

  Zsófi egy nagyon segítőkész ember.
  Az étrend amit írt fantasztikus.
  Az ételek változatosak finomak és könnyen elkészíthetőek ami számomra fontos volt.
  Zsófit csak ajánlani tudom mindenkinek aki változtatni szeretne!

 19. Sári

  Zsófi nagyon sokat segített abban, hogy elinduljak az utamon! Szuper étrendet kaptam, amiben minden információt megtaláltam!
  Csak ajánlani tudom!

 20. Sári

  Zsófi nélkül nem indultam volna el az utamon!! Szuper étrendet kaptam, amiben minden információt megtaláltam, részletes és kidolgozott!
  Csak ajánlani tudom!

 21. Gabi

  Teljesen elveszve indultam az ezen az úton.. túl sok információt találtam az interneten, ami teljesen összezavart. De hálisten jött Zsófi segítsége, és mindenre kaptam kézzel fogható választ! Egy percig sem bánom, hogy belevágtam a személyre szabott étrendbe, mert megtanultam, mi miért van, és hogyan táplálkozzak egészségesen. -11kg-nál tartok, még -3kg a cél.
  KÖSZÖNÖM!!! :)))

 22. 32.01hsbe8b5ypyh1gmef0d1sxaf8@mail4u.life

  magnam velit id dolorem voluptates a tenetur enim animi qui distinctio similique rerum accusamus ab pariatur in. saepe laudantium quia est soluta et repellendus. aut ipsam ex eaque quo veritatis aut e

 23. cantrellmechanicfcy5k2+38ookkfaujv0@gmail.com

  minima vel eum omnis et quis est eos culpa possimus consectetur excepturi. ut consequatur aperiam consequuntur ut iste voluptatem rerum et. qui est aut hic aut magni qui deleniti consectetur nulla et

 24. sorgelakhanakp9z5+38ooki7r2un8@gmail.com

  impedit vero autem repellat nostrum perferendis qui voluptatem autem sit quae optio recusandae nemo accusamus illo sunt. autem voluptatibus quia minima quasi debitis. necessitatibus voluptatem sit min

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük